• Вареники з м’ясом курки (1 кг)

Складові:

куряче філе, цибуля ріпчаста, сіль, тісто – борошно, яйця курячі, вода питна, цукор, сіль.

Строк придатності та умови зберігання:

не більше 30 діб при -10℃; не більше 90 діб при -18℃

Спосіб приготування:

Заморожені вареники опустити в підсолену киплячу воду. Помішувати, щоб не приставали до дна каструлі. Довести до кипіння і варити при слабкому кипінні 5-7 хвилин, помішуючи їх час від часу. Готові вареники вийняти з води та заправити за уподобанням. Смачного!

Згідно з ТУ У 10.8-2678212810-003:2021

Вареники з м’ясом курки (1 кг)

  • Код товару: Вареники з м’ясом курки (1 кг)
  • Наявність: В наличии
  • 190.00грн.