Складові:
свинина задня частина, цибуля ріпчаста, сіль, тісто – борошно, яйця курячі, вода питна, цукор, сіль.
Строк придатності та умови зберігання:
не більше 30 діб при -10℃; не більше 90 діб при -18℃
Спосіб приготування:
Заморожені вареники опустити в підсолену киплячу воду. Помішувати, щоб не приставали до дна каструлі. Довести до кипіння і варити при слабкому кипінні 5-7 хвилин, помішуючи їх час від часу. Готові вареники вийняти з води та заправити за уподобанням. Смачного!
Згідно з ТУ У 10.8-2678212810-003:2021
Вареники зі свининою (1 кг)
- Код товару: Вареники зі свининою (1 кг)
- Наявність: В наличии
-
210.00грн.